Апаратура Carlo Gavazzi
 
Автоматизация
Контрол
Eco Energy
Превключватели
Сензори
Електроапаратура АВВ
Електрически табла
Кабели и проводници
Кабелни аксесоари
Заземителни устройства и аксесоари
Осветителни тела и крушки
Електроматериали
Product Overview 2011
EcoEnergy Catalogue 081110
[ ПРОДУКТИ ] -> Апаратура CARLO GAVAZZI -> Превключватели
Превключватели
Крис 94 – електроапаратура, електрооборудване, електроинженеринг, електромонтаж, окабеляване, ветрогенератори, търговия с електроматериали, кабели и проводници, вятърни генератори, електрически инсталации, честотни управления, мощностни разединители, алтернативни източници на енергия, ABB


Крис 94 – електроапаратура, електрооборудване, електроинженеринг, електромонтаж, окабеляване, ветрогенератори, търговия с електроматериали, кабели и проводници, вятърни генератори, електрически инсталации, честотни управления, мощностни разединители, алтернативни източници на енергия, ABB

Панелни превключватели и изключватели

Carlo Gavazzi предлага подробна гама на панелни превключватели и въртящи изключватели. Изключвателите се характиризират с постоянно отворени контакти и наличие на 2,3 или 4 клеми за връзка до 100А. Те също разполагат с вградени предпазители за ток до 32А. Повечето модели имат реширителни модули за добавяне на клеми или помощни контакти. Панелните превключвател разполагат с широк избор на начин за връзка и са подходящи за ток до 40А (20HP и 480VAC).

Контактори и защити от претоварване

Carlo Gavazzi предлага пълна гама от контактори и защити от претоварване на ток до 900 ампера (600 HP @ 480 VAC). Всички контактори се предлагат с богат избор от напрежения на бубините и идват стандартно с вградени допълнителни изхода. Закрепването и комплекта проводници може да се ползва към 2 стандартни контактори когато се използват като реверсивни.
В допълнение, нашата гама включва контактори за специлано предназначение до 50А. Те могат да бъдат еднополюстни, еднополюстни + шунт, двуполюстни и триполюстни. В триполюстните видове може да бъде конфигуриран като реверсивни.

Също така се предлагат стартери с корпуси от пластмаса или метал. Стартерите се предлагат със или без пуск/стоп бутони. Нашата гама включва ръчни стартери за двигатели до 100 ампера.

Електронни (Безконтактни) релета

Carlo Gavazzi предлага широка гама от електронни (безконтактни) релета (SSR's) позволяват директно свързване на проводниците без комутация, а чрез елетронен ключ (транзисторен, ако ел. товари са много големи, има възможност за използването на мощни тиристори и триаци.) за увеличаване на живота и надеждноста. SSR се използват широко в производството на пластмаси, опаковки, хранително-вкусовата промишленост, и ОВК промишленост - главно за контрол на температурата. Други приложения включват осветление и управление на помпи .В характеристиката на много от безконтактните релета е посочена номинална мощност в конски сили, които ги правят подходящи за контролиране на моторни клапи в системите за контрол ОВК. В тези отделни системи, нашата релета са идеални заместители за механични контактори, заради дългия им живот и без шум смяната. Освен това, ние предлагаме и пълна гама от SRR's е с вграден радиатор. Основни характеристики:

 • Еднофазни релета до 125А
 • Дигитални и аналогови входове (4-20mA или 0-10V)
 • Трифазни релета до 75А
 • Пълна гама от SSR релета с вграден радиатор

Механични Релета

Carlo Gavazzi предлага широка гама от електро-механични релета за индустриална автоматизация. Предлагат се релета за превключване на товари до 30 ампера с богат избор от напрежения за бобините. Те се предлагат в Plug-In и PCB монтаж.
Много от нашите релета идват стандартно с тестов бутон, както и LED индикатор.

Те се използват често в контролните панели, в системите за контрол ОВК, помпи и компресори, както и в електронни и потребителски продукти.
Те обикновено се използват за превключване на товари, като нагреватели, осветление и ел. двигатели.

Софстартери за ел. двигатели

Carlo Gavazzi предлага широка гама Softstarter за плавно пускане и спиране на ел. двигатели, динамични спирачни механизми, и реверс на трифазни каскадни мотори . Приложенията включват транспортни системи, помпи, компресори, промишлени сушилни, смесители, автоматични врати, палетизатори и вентилатори. Софтстартерите се предлагат и със стартова характеристика подходяща за пуск на компресори и помпи. Включва също така и функция "летящ старт" като стартовото натоварване е с по-висок въртящ момент. Софстартерите се предлагат с вътрешни байпасни релета, които премахват необходимостта от големи външни радиатори. Тази особенност позволява да се намали изискваното пространство в таблото, а също и значително намалява отделената топлина. Основни характеристики:

 • Нисък пусков ток
 • Защита на задвижващи валове и скоростни кутии
 • Милионни превключваши цикли
 • Лесно използване

Честотни задвижвания

VariFlex2 Series е компактен, лесен за ползване и с функция за натоварване честотно задвижване. Може да се използва с три фазни ел. двигатели за променлив ток. VariFlex2 - RVEF серия се предлага в два размери на корпуса до 2.2kW (3,0 к.с.) и покрива основните захранващи напрежения (110 Vac-1ph, 230 Vac -.. 3.1 рН и 480 Vac - 3ph.). Общите размери са внимателно подбрани за да позволи поставянето на устройствата едно до друго. VariFlex2 използват внедряването на съвременни микропроцесори, който контролира всички задвижващи функции. VariFlex2 - RVCF покриват основните приложения за контрол на ел. двигатели от 0,40 до 55,0 кВт (0,50 до 75,0 к.с.) и предлага пълен набор от функции и опции, които са достъпни за големите ел. двигатели. VariFlex2 - RVCF Серията се предлага в шест размери на корпуса и покрива основните захранващи напрежения (230 Vac -. 3.1 рН и 480 Vac - 3ph.). Основни характеристики:

 • Само два основни размера за монофазните честотни задвижвания
 • Шест основни размера за трифазните честотни задвижвания
 • Настройка на скороста с помоща на бутони
 • Вградена PLC функция

Бутони и сигнални лампи

Carlo Gavazzi предлага пълен набор от бутони и сигнални лампи. Бутоните са пригодени за много лесно инсталиране и използване. Те отговарят на всички изисквания за използването им в изграждането на ел. табла както използването им при производителите на промишлено оборудване. Carlo Gavazzi предлага широк избор от сигнални лампи с използването на LED светлини с продължителността на живот повече от 100 хиляди часа. Освен богат избор от цветове, има различни видове лещи и стилове, които ги правят подходящи за всички приложения. Предлагат се дори двуцветни и най-новата гама от зумери и сигнални устройства. Основни характеристики:

 • Шест цвята / пластмасови
 • От 6 до 380 AC и DC захранващо напрежение

Крайни изключватели

СCarlo Gavazzi предлага най-богат избор от висококачествени ключове напълно подходящ за широк спектър от приложение при апаратурата за контрол. Предлага се голямо разнообразие от задействащи глави и множество размери на корпуси от пластмаса или метал. Свързването на кабела към датчика се осъществява чрез щуцери PG 13.5, при някой моделикабела се вгражда или се свързва чрез конектор M12. Изходите се активират механично при натискане на главата на устройството. Много модели разполагат и със силови контакти.
Крайни изключватели се използват често при отваряне и затваряне на врати, при машини и при транспортьори и поточни линии.


 
a
 
Оставете вашите мнения и
препоръки или разгледайте тези,
които са записани...

a
 

ИНТЕГРИРАНА СИСТЕМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ-ИСУ

EN ISO 9001

OHSAS 18001

EN ISO 14001

УДОСТОВЕРЕНИЕ
СТРОИТЕЛНА КАМАРА

a
 
Интересувате ли се от електронна търговия и пазарувате ли през интернет?
Да
Не
Да, но рядко
Да, редовно
a
© 2005 КРИС bgwebsite.com